Citron – Radegast Rebelie rebelů Tour 2016

Citron – Radegast Rebelie rebelů Tour 2016

Galéria

Slovenské turné legendy československého rocku a heavy metalu – CITRON. Na toto turné sa kapela dôkladne pripravila a „zabehne“ sa na práve prebiehajúcej českej časti k horúcej novinke – EP Relelie rebelů vol. 2. Turné nebude len prehliadkou najznámejších skladieb kapely, ale aj vizuálnym zážitkom, pretože skupina so sebou dovezie atraktívnu svetelnú show a 3 veľkoplošné obrazovky !

Aby toto EP malo naozaj európsky štandard, skupina ho nahrala už v „bájnom“ štúdiu Rolanda Grapowa (Masterplan, ex-Helloween), ktorý album aj mixoval a podieľal sa na ňom aj producentsky a dokonca aj hráčsky !!!

V skupine pôsobí navrátilec a zlatý hlas českého rocku Láďa Křížek, známy aj z kapiel ako Kreyson, ako sólový umelec a ďalších verejne známych aktivít.

A čerešničkou na torte je aj to, že s Citronom, podobne ako v rokoch osemdesiatych, vystupuje aj rocková dračica Tanja !!!

Citron s Láďom dosiahol svojho času aj na Zlatého slávika ako najobľúbenejšia skupina v Československu v r. 1988, predtým boli ocenení aj bronzom a striebrom.

Predaje albumov Citron v tom období presiahli dokopy viac ako milión nosičov, popularita kapely bola obrovská.

Tanja po vypustení hitu Nad hlavou létá rokenrol predávala státisíce albumov a stala sa sexsymbolom rockerov v celom Československu. Je to síce už nejaký ten piatok, ale Tanja je stále atraktívna dáma a jej silný kovový hlas nestratil na sile ako po rokoch.

Vystúpenie CITRONU, ktoré trvá až 2 hodiny, bude mať niekoľko častí. Legendárny album Radegast odznie takmer celý, pričom hit Kráska a Radegast zaspievajú Láďa Křížek a Tanja spoločne, tak ako je to po rokoch nanovo nahrané na Rebelii vol.1. Tanja zaspieva svoje najslávnejšie hity a potom skupina predstaví niekoľko noviniek, aby zakončila koncert najväčšie hity a duet Kam jen jdou lásky mé !

Lístky zakúpite v sieti ticketportal a na pokladni Domu Kultúry LM

Vstupné: 15 € / státie

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2016
Dátum lokálnej premiéry: 10. máj 2016

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.