LORD NORTON A SLUHA JAMES (po dvadsiatich rokoch...)

LORD NORTON A SLUHA JAMES (po dvadsiatich rokoch...)

Umelecká agentúra LECA production uvádza

legendárnu komédiu

LORD NORTON A SLUHA JAMES (po dvadsiatich rokoch...)

Legendárna komediálna dvojica sa po rokoch vrátila! V novom šate a novom obsadení...

Umelecká agentúra LECA production po dvadsiatich rokoch oživila legendárnu komediálnu dvojicu a uvádza na slovenské javiská túto legendárnu komédiu! Nezabudnuteľnú dvojicu Marián Zednikovič a Stano Dančiak si stredná a staršia generácia veľmi dobre pamätá. Inscenácia mala v 90-tych rokoch viac než 600 repríz.

V novom predstavení si diváci môžu vychutnať nezameniteľný humor, veselé a netradičné príhody v skvelom hereckom obsadení s Jozefom Vajdom v úlohe sluhu Jamesa a lorda Nortona stvárňujú v alternácii populárni komici Juraj Kemka a Lukáš Latinák. Od premiéry v roku 2018 odohrali na domovskej scéne v bratislavskom Štúdiu L+S a na zájazdoch po Slovensku vyše 100 repríz a tešia sa z veľkého diváckeho záujmu.

Ak sa chcete príjemne pobaviť na inteligentnom a brilantnom humore plnom komických a nečakaných zvratov, príďte sa pozrieť na herecký koncert skvelých hercov Juraja Kemku a Jozefa Vajdu a stráviť tak večer, na ktorý budete dlho spomínať s úsmevom.

Čo sa po dvadsiatich rokoch zmenilo?

Po rokoch v službách lorda Nortona sluha James skončil v psychiatrickom ústave. Nechce sa zmieriť s tým, že lord sa medzičasom pominul. Nového parťáka nájde v ošetrovateľovi, ktorý je kvôli svojmu pacientovi ochotný urobiť čokoľvek. Aj hrať jeho bývalého svojrázneho pána. Fantázia chovanca psychiatrického ústavu a jeho ošetrovateľa je bezbrehá. Text predlohy sa neustále aktualizuje, posúva, tvorivý tím spoločne stále vkladá nové a nové gagy.

17.04.2023 o 18:00 hod. vo Veľkej sále Domu kultúry

Vstupné: 18,-€

Dĺžka podujatia: 80 minút
Dátum lokálnej premiéry: 17. apríl 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Autor divadelnej hry

  • Ján Snopko, Slovensko

Réžia

  • Michal Vajdička

Hrajú

  • Juraj Kemka, Lord Norton, Slovensko
  • Jozef Vajda, Sluha James