HERGOTTOVCI a ich hostia

Galéria

HERGOTTOVCI a ich hostia

JADRANKA a PAVOL LATÁK

hudobno - zábavná show

Skupinu Hergottovci tvoria Ján Hergott, František Hergott, Michela Hergottová, Milan Perný. Sú známi hlavne piesňami, ktoré kedysi naspievala hudobná skupina Senzus. Môžete ich vídať pravidelne na obrazovkách TV Senzi, či Šláger a to predovšetkým v ich vlastnej show HUDBA HRAJ!, ako aj v ďalších reláciách Pesničky z kasína, Otto Weiter show, Galavečery z Hlohovca, Muzikanti hrajte, Šláger show Máji Velšicovej, Senzi RE-PE-TE, S úsmevom, Zahoď starosti, Vyber si svoj hit, Posedenie pri vínečku, Pokušenie, Senzačný kufor, Senzi svet s Bašou atď.

JADRANKA

Speváčka s obrovským balkánskym srdcom, charizmou a výnimočnou schopnosťou prirodzenej komunikácie. Na jej koncertoch a súkromných vystúpeniach pre firmy a rodinné akcie prispeje k nezabudnuteľnému zážitku. Očarí Vás rôznorodým žánrom melodického retro popu, balkan popu, dance a folku. Počas 25 rokov, čo je na scéne ako speváčka, herečka a moderátorka, vydala 12 CD a 6 výberoviek.

PAVOL LATÁK

Pochádzam a žijem v obci Merašice, ktorá sa nachádza na Západnom Slovensku, medzi mestami Hlohovec a Topoľčany. Trénoval som, dennodenne a sníval som o tom byť muzikantom. Priznám sa, netušil som, že o niekoľko rokov neskôr budem stáť na pódiách, vystupovať s umelcami, ktorí boli mojimi vzormi a ktorí obohatili Česko-Slovenskú hudbu o úžasné hity, skladby a piesne.

V roku 2014 mi Karol Halan ponúkol pôsobenie v Hudobnej skupine Progres. S kapelou sme precestovali skoro celé Česko-Slovensko. Veľa som sa naučil, získal som skúsenosti s nahrávaním piesní, spevom, vystupovaním pred publikom. V roku 2016 som vydal svoju prvotinu, album Prichádzam k Vám a začal som verejne vystupovať. Do dnešného dňa vyšli ďalšie moje CD albumy, s mnohými vlastnými autorskými piesňami

21.04.2023 o 18:00 hod. vo Veľkej sále Domu kultúry

Vstupné: 13,-€

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 21. apríl 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.