ZRUŠENÉ - Zoznámme sa tour: Jana Krištof Lehotská

ZRUŠENÉ - Zoznámme sa tour: Jana Krištof Lehotská

Galéria

Prvé slovenské turné

Jana Krištof Lehotská

ZOZNÁMME SA TOUR

„Možno ste o mne doteraz ešte nepočuli. Možno nepoznáte žiadnu z mojich piesní. No verím, že radi objavujete niečo nové, niečo nepoznané. Preto vás pozývam na moje úplne prvé slovenské turné, kde vám na koncertoch odhalím kúsok seba. PRÍĎTE A ZOZNÁMME SA NAVZÁJOM.

Vaša Jana„

Po vydaní dvoch štúdiových albumov „SNY a DOTYKY SLOV“, singloch „ŠŤASTENA a VERÍM“ a po úspešnom open air tour s Marii Rottrovou, kde odohrala svoje koncerty ako predkapela, vyráža v roku 2024 Jana Krištof Lehotská na svoje prvé slovenské turné. V ôsmych mestách: Bardejov, Žarnovica, Nitra, Liptovský Mikuláš, Turčianske Teplice, Bratislava, Banská Bystrica a Trnava odohrá Jana so svojou kapelou svoje najlepšie piesne v špeciálnych akustických úpravách.

Turné vyvrcholí v jej rodných Bojniciach, kde koncert bude rozšírený o vokálovú sekciu, elektrické gitary, bicie a tanečný doprovod výbornej domácej tanečnej skupiny Ala Dance pod vedením choreografky Aleny Domanikovej.

Príjmite pozvanie slovenskej interpretky, hudobníčky, skladateľky a textárky Jany Krištof Lehotskej na niektorý z jej koncertov v rámci prvého slovenského turné a príďte sa navzájom zoznámiť na jej ZOZNÁMME SA TOUR.

POZOR AKCIA!!!

Zo všetkých, ktorí si zakúpia lístok v predpredaji na koncert v ktoromkoľvek meste v rámci nášho turné ZOZNÁMME SA TOUR, vyžrebujeme jedného výhercu, ktorý získa TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM Z 3000 METROV ZADARMO a bude môcť zažiť rovnaký zážitok ako Janka.

Zároveň všetci ostatní, ktorí nevyhrajú, a chceli by rovnako zažiť zoskok padákom, získajú 10% zľavu pri objednávke tandemového zoskoku na stránke www.zoskok.sk Stačí do poznámky ku objednávke zoskoku napísať číslo zakúpeného lístku na koncert.

11.03.2024 o 19:00 hod. Veľká sála Domu kultúry

Vstupné: 15,-€

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 11. marec 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.